Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

23:19
Нестандартні дахові вікна в елегантній віллі



Вікна FAKRO

Верхній поверх сучасної вілли заповнили природним світлом. Завдяки величавым скляним поверхням її мешканці можуть насолоджуватися видом на мальовниче нідерландське містечко Бларікум, що розташоване у провінції Північної Голландії.

У чотириповерховій віллі розташовано 12 апартаментів та 2 просторих пентхаузи.

Комплекс виглядає сучасно та елегантно Вам надо лучшая полимерная арматура для ваших цементных покрытий? Тогда мы готовы предложить для вас самую достойную композитная арматура купить Ивано-Франковск качеством которой вы останетесь весьма удовлетворены а также секономите большие средства на доставке.. У будівництві вілли використали матеріали, які відповідають найвищим вимогам щодо міцності, термоізоляційності та комфорту.

Із самого початку компанія FAKRO була зацікавлена в цьому проекті Вам надо надежная композитная арматура для больших бетонных опалубок? Тогда мы хотим предложить вам самую достойную композитная арматура купить Харьков превосходством данной продукции вы окажетесь очень удовлетворены и при этом секономите большие деньги на доставке.. Виклик полягав у тому, щоб коробка/рама/скло вікна виглядали цілісно, а всі кольори та з’єднання гармонійно поєднувались.



Два пентхаузи були оснащені даховими вікнами FDY. Таке рішення подарувало мешканцям прекрасний вид назовні та повний природного світла інтер’єр Вам неободимо качественная металлопластиковая арматура для ваших цементных направлений? Тогда мы хотим предоставить для вас самую достойную Стеклопластиковая арматура Луцк качеством коей вы останетесь очень удовлетворены а также секономите достойные деньги на доставке.. Для реалізації цієї ідеї вікна було замонтовано низько, на рівні з підлогою.



Щоб вікна відповідали високим вимогам щодо шумоізоляції та вентиляції, їх було укомплектовано спеціальними модулями XVB, а також вентиляцією BUVA.



Дахові вікна були спеціально виготовлені в іншому кольорі з палітри RAL, щоб відповідати поставленим вимогам щодо вигляду будівлі.Завдяки цьому будівля виглядає естетично довершеною. Дерев’яні профілі зсередини та алюмінієві ззовні виготовлені в темно-сірому (RAL 7043) кольорі. Також цей колір використали і для решти зовнішніх коробок вікон інших виробників.

Назва будинку: Вілла Blarikom
Місцевість: Бларікум, Нідерланди
Архітектори: MIX architectuur
Будівельна компанія: De Langen & van den Berg B.V.
Використані продукти FAKRO: дахові вікна FDY U3 94x255 (RAL 7043)
Внутрішні штори: ARF (RAL 7043)


Джерело: fakro.com.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 156 | Добавил: onera | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar